• Svježe
6 8 10 12 mm staklo pečata бескаркасная tuš vrata, prozor i balkon ekran brtvena brtva brtva mulja tube 3 m h
zoom_in

6 8 10 12 mm staklo pečata бескаркасная tuš vrata, prozor i balkon ekran brtvena brtva brtva mulja tube 3 m h

HRK 36.00

Iz robe
check U trgovini


Pukotine i praznine oko prozora i vrata mogu dovesti do pojave propuha u vašem domu , što će dovesti do visoke troškove za grijanje i hlađenje. Naše silikonske brtve Weatherstrip se koriste za brtvljenje fuga oko prozora i vrata, koji mogu preskakati klimatizirani i vanjski zrak. Oni također mogu pomoći spasiti od neželjene prašine, insekata i polena u toplo doba godine. Oni su odlično rješenje za zamjenu stare ili istrošene pečata vrata i prozore , formiranje barijera protiv vanjskog zraka.
Kako znati treba li moja vrata/prozore brtvene trake ili ne ?
Otvaranje i zatvaranje vrata dovodi do slabljenja izolacije ili zvučne barijere, uzrokuju stalnu kontrolu. Softver zvučnu izolaciju vrata posao uključuje ne samo iznad vrata, ali i iznad okvira i vrata dovratnik. Dobro pravilo koje treba zapamtiti, da ako svjetlo prolazi kroz to , zvuk je nužno slijedi. Koristite svijetao izvor svjetla, istražiti rad na dostupnost, ili rupe, kroz koje može prodrijeti zvuk.
Više oblika za vas da odaberete.
Instalacija referenca
Savjeti za brtvljenje mora biti naneseno s ljepilom, 50 grama za brtvljenje 15 metara pruge. Ako ne možete pronaći u našoj trgovini, kontaktirajte nas.
Glavni weatherization-to je jednostavan i pristupačan projekt do-it-yourself, koji može biti predstavljen tijekom cijele godine, kako bi se smanjili račune za struju, propuh smanjiti, povećati udobnost u prostoriji, blokirati insekata/buba/komarac/prašina/vjetar/buka i štiti unutrašnjost od loših vremenskih uvjeta. Ponosni smo što vam nudimo dosta jednostavan za instalaciju proizvoda za toplinsku izolaciju prozora, uključujući i setove izolacije prozora, kompaktora pečata, vrata i brtve i sl. Koristite ih zajedno s drugim proizvodima za izolaciju, kako bi vaš dom ugodnijim i energetski učinkovit tijekom cijele godine.

Boja:
Prozirna
Debljina:
cijev ljepila, 6mm, 8mm, 12mm, 10mm
Oblik:
h
Širina:
10mm
Vrsta:
Brtvene Trake
is_customized:
Yes
Materijal:
импортированная silikonska guma
Broj Modela:
h
Veličina:
6mm / 8mm /10mm / 12mm x 3m
Boja:
Očistiti
Oblik:
h
Performanse:
Blok voda vjetar prašinu šum bube nacrti dim i uštedu energije
Dužina:
3 meters
Program:
za staklo debljine 6 mm, 8 mm, 10 mm i 12 mm

Ovo bi vam se moglo svidjeti..