• Svježe
Pakistan je savršeno резное životinja 1 metar brončanog boje konja ručni rad uvozni ručni rad umjetnički loptu na konju
zoom_in

Pakistan je savršeno резное životinja 1 metar brončanog boje konja ručni rad uvozni ručni rad umjetnički loptu na konju

HRK 10560.00

Iz robe
check U trgovini


Pakistanski bakar rezbareni proizvodi artisanal prerađevina od proizvodnog procesa mogu se podijeliti na petnaest procesa, kao i tisuće vrsta, svaki dio obrt od oko 60% u skladu s potrebama bakrene graviranje, sadržaj drugih metalnih legura oko 40%, proizvodni proces može se podijeliti na sedam faza : 1 umire 2 ljevaonice dogovor zavarivanje 3 polirani završni 4 poliranje i u elektrolizi 5 6 7 rezbarena navoj obilježavanja prskanje boje i prašak za lijevanje. Metode navoj navoj nožem, vertikalna malo nožem, rezanje nožem. Proizvodnja se odvija uglavnom u obliku obiteljskih radionica, za vas koji se prenose iz stoljeća u stoljeće za proizvodnju ideja. Učeništvo kalfa započeo obuku od pet-šest godina, do petnaest, šest vješte pojedinim portalima cjeloživotno obrt navoja na bakra.
Najviše репрезентативна i tipično za umjetnost lijevanje bakra skulptura. Njegova povijest seže stotinama godina. Još prije nekoliko stotina godina u Turskoj i Iranu počeli rezbarija u kamenu, zatim je promijenio graviranje na površini bakra, zatim ovu tehnologiju graviranje provele u Sjevernu Indiju (Sjevernoj Indiji).
MURAD INDIJA
Abad), proširio ovdje na Pakistan. Urezana boce, lonci, tanjuri i različite oblike zodijački životinje, žive, prave života, većina živih dućana, ljudi su se pretvorili u ukrasne obrta.
Veličina : visok : 86 cm
Širina : 60 cm
Promjer sjedala 30 cm
Primarni boja točka
Težina 8 kg
Potpuna ručna proizvodnja, najnoviji obrt, Pakistan.
U ovoj trgovini je cijela express-mail, molimo vas, ne skidajte površinu, inače ona neće biti poslan poštom.
Podržan od strane tvrtke express :
Rhyme express, Yuantong express, daily express, STO, Zhaijisong (fill in pakiranje), SF (razlika u brzini)
Kada osoblje ekspresne dostave će vam poslati paket, molim vas, otvorite ga, da provjerite roba nije oštećena, ako se oštećena, molim, odrecite se potpisati i vratiti, kao i u upućivanju na kojoj je roba oštećena
Želite : Синьцзянское agencija za vruće vijesti
Ovaj shop podržava инкассаторский posao, Alipay, kreditne kartice i druge usluge.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..