• Svježe
Indija Pakistan uvozi brončane vaze ručni rad brončani ljubičasta zlatna prikladniji mesinga lonac lonac puno nakita
zoom_in

Indija Pakistan uvozi brončane vaze ručni rad brončani ljubičasta zlatna prikladniji mesinga lonac lonac puno nakita

HRK 2280.00

Iz robe
check U trgovini


Pakistanski bakar rezbareni proizvodi artisanal prerađevina od proizvodnog procesa mogu se podijeliti na petnaest procesa, kao i tisuće vrsta, svaki dio obrt od oko 60% u skladu s potrebama bakrene graviranje, sadržaj drugih metalnih legura oko 40%, proizvodni proces može se podijeliti na sedam faza : 1 umire 2 ljevaonice dogovor zavarivanje 3 polirani završni 4 poliranje i u elektrolizi 5 6 7 rezbarena navoj obilježavanja prskanje boje i prašak za lijevanje. Rezbarenje tehnika : rezbarenje nož, vertikalna зубило nož, rezano nožem. Proizvodnja se uglavnom provodi u obliku obiteljskih radionica, za vas koji se prenose iz stoljeća u stoljeće za proizvodnju ideja. Učeništvo učeništvo je počelo učenjem od pet-šest godina, do petnaest godina, šest kvalificiranih pojedinih portala cjeloživotnom zanatskih proizvoda navoja na bakra.
Najviše представительно i tipično umjetnost lijevanja bakrene skulpture. Njegova povijest seže stotinama godina. Još prije nekoliko stotina godina u Turskoj i Iranu počeli rezbarija u kamenu, zatim je promijenio graviranje na površini bakra, zatim je ova tehnologija graviranje внедрилась u Sjevernu Indiju (НОРТИНДИЮ МУРАДАБАД), proširila je i na Pakistan. Urezana boce, lonci, tanjuri i različite oblike zodijački životinje, žive, prave života, u većini žive ljudi su se pretvorili u predmete umjetnost i obrt.
Ovaj odjeljak : India bus pot
Materijal : Mesing
Cijena jedinice mjere.
U ovoj trgovini je cijela express-mail, molimo vas, ne skidajte površinu, inače ona neće biti poslan poštom.
Podržan od strane tvrtke express :
Rhyme express, Yuantong express, daily express, STO, Zhaijisong (fill in pakiranje), SF (razlika u brzini)
Kada osoblje ekspresne dostave će vam poslati paket, molim vas, otvorite ga, da provjerite roba nije oštećena, ako se oštećena, molim, odrecite se potpisati i vratiti, kao i u upućivanju na kojoj je roba oštećena
Želite : Xinjiang vruće vijesti Agencije
Ovaj shop podržava инкассаторский posao, Alipay, kreditne kartice i druge usluge.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..