• Svježe
1,5 m
zoom_in

1,5 m

HRK 44880.00

Iz robe
check U trgovini


Pakistan bakar rezbarenje ремесленничества od proizvodnog procesa mogu se podijeliti u 15 procesa, tisuće разнообразий, svaki dio ремесленничества oko 60% prema potrebama bakrene graviranje, drugi sadržaj legure metala oko 40%, proizvodni proces može se podijeliti u 7 koraka : 1 umire 2 плавильня dijeli čaj lišća 3 отполированное ravnoteža 4 poliranje i potaknuti 5 6 7 rezbarenje rezbarenje sprej boje za označavanje i kalup za pečenje. Metode navoj navoj nožem, vertikalna malo nožem, rezanje nožem. Proizvodnja se odvija uglavnom u obliku obiteljskih radionica, za vas koji se prenose iz stoljeća u stoljeće za proizvodnju ideja. Učeništvo kalfa započeo obuku od pet-šest godina, do petnaest, šest vješte pojedinim portalima cjeloživotno obrt navoja na bakra.
Najviše репрезентативна i tipično za umjetnost lijevanje bakra skulptura. Njegova povijest seže stotinama godina. Još prije nekoliko stotina godina u Turskoj i Iranu počeli rezbarija u kamenu, zatim je promijenio graviranje na površini bakra, zatim ovu tehnologiju graviranje provele u Sjevernu Indiju (NORTH INDIA MURAD ABAD), ona se proširila i na Pakistan. Urezana boce, lonci, tanjuri i različite oblike zodijački životinje, žive, prave života, većina živih dućana, ljudi su se pretvorili u ukrasne obrta.
Veličine je oko : 150 cm u visinu
Jedna razina boja u proces, dvije za parove.
U ovoj trgovini je cijela express-mail, molim te, Ne pucaj na površinu, inače ona neće biti poslan poštom.
Podržan od strane tvrtke express :
Pjesmica kurir, Yuantong курьерское, dnevni курьерское, STO, Zhaijisong (pakiranje punjenje), SF (razlika u brzini)
Kada osoblje ekspresne dostave će vam poslati paket, molim vas, otvorite ga, da provjerite nije li proizvod oštećen, ako je oštećena, molim, odrecite se potpisati i vratiti, kao i u upućivanju na kojoj je roba oštećena.
Želite : Vruće Vijesti
To je dućan za podršku poslovanja kase, Alipay, kreditne kartice i druge usluge.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..