• Svježe
ACR122U NFC Čitač PC-linked USB NFC ReaderContactless Smart Card Reader / Writer
zoom_in

ACR122U NFC Čitač PC-linked USB NFC ReaderContactless Smart Card Reader / Writer

HRK 216.00

Iz robe
check U trgovini


Opće informacije
Ovo je povezan sa PC-beskontaktni čitač pametnih kartica / pisac, razvijen na temelju beskontaktne tehnologije 13,56 Mhz (RFID). Kompatibilan je sa standardom ISO/IEC18092 za komunikaciju bliskog polja (NFC), on ne samo da podržava kartica MIFARE® i ISO 14443 A i B, ali i sve četiri vrste oznaka NFC.
ACR122 U kompatibilan kako sa CCID, tako i sa PC/SC. Dakle, to je USB uređaj za plug-and-play, osigurava kompatibilnost s različitim uređajima i aplikacijama. Zbog brzine pristupa do 424 Kb / s i full-speed USB do 12 Mbit / s ACR122 U također može čitati i pisati brže i efikasnije. Veze radna udaljenost ACR122 U je do 5 cm, ovisno o vrsti beskontaktno oznake.
Za podizanje razine sigurnosti ACR122 U može biti integriran s priključkom ISO 7816-3 SAM. Osim toga, čitač ACR122 U NFC je dostupan u obliku modula, što omogućuje jednostavnu integraciju u veće stroja, kao što su POS terminali, sustav za fizički pristup i automata.
On je idealan za sigurnu provjeru osobne iskaznice, tako i za online transakcije mikro-plaćanja. Druga područja primjene ACR122 U uključuju kontrolu pristupa, e-plaćanje, e ulaznice za priredbe i javni prijevoz, prikupljanje naknade za prijevoz na plaćene cestama i mrežnu autentifikaciju.
ACR122 U dolazi s dodatnim postoljem za zadržavanje čitača pametnih kartica pod optimalnim kutom, tako da korisnici mogu jednostavno da kliknu na beskontaktne kartice ili uređaja s podrškom za NFC na ACR122 U.
Značajke sučelja УСБ 2,0 puna brzina čitač pametne kartice usklađenosti ККИД : pročitanog/napišite brzina do 424 кбпс ugrađena antena za безконтактного pristup oznake, s udaljenosti od čitanja karte do 50 mm (ovisno o vrsti oznake) tip a ISO 14443 podržava i kartice B, МИФАРЕ, Фелика, i sve 4 vrste oznaka NFC (ISO/ИЭК 18092) ugrađena značajka anti sudara (samo 1 tag достигана u bilo koje vrijeme) sučelje za programiranje aplikacija : podrška PC/SC podrška CT-IPA (kroz ljusku na vrhu PC/SC) Периферальс : potrošač-uspio je u dvije led korisnik upravlja zumer podržava Android™ 3.1 i gore
Podaci o tvrtki

brend:
Юнкайда
Broj Modela:
čitatelj acr122u nfc
Dimenzije:
98,0 mm (D) x 65,0 mm (Š) x 12,8 mm (v)
Težina:
70.0 g
Sučelje:
Puna brzina USB
Radna Udaljenost Od:
Do 50 mm (zavisi od tipa timestamp)

Ovo bi vam se moglo svidjeti..